webhosting

ShowU hostingpakketten en tarieven

ShowU kent een aantal standaard hostingpakketten die u hieronder vindt. Wanneer deze pakketten echter niet exact aan uw behoefte voldoen kunt u hier een offerte op maat aanvragen.

  Park Mail only Small Medium Large XLarge
Schijfruimte ? Schrijfruimte
De schijfruimte is de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is om bestanden op te zetten. De omvang van uw website en/of applicaties bepalen dus de hoeveelheid schijfruimte die u nodig heeft. Houdt hierbij rekening dat ook uw e-mail en backup (15% tot 20% van de schijfruimte) binnen uw account vallen. ShowU adviseert u graag bij het kiezen van het juiste pakket. Blijkt uw pakketkeuze achteraf toch niet juist dan kunt u eenvoudig wisselen van pakket.
5 MB 50 MB 100 MB 500 MB 2 GB 5 GB
Dataverkeer ? Dataverkeer
Dataverkeer is de hoeveelheid data (MB's) die van de server gedownload wordt door uw bezoekers. De hoeveelheid dataverkeer die u nodig heeft is dan ook grotendeels afhankelijk van het aantal bezoekers en de content van uw website. ShowU adviseert u hier graag over. Mocht uw keuze achteraf toch onvoldoende of te hoog ingeschat blijken, dan kan de hoeveelheid dataverkeer eenvoudig aangepast worden.
500 MB 1 GB 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Gratis domeinnaam ? Gratis domeinnaam
Bij alle hostingpakketten van ShowU krijgt u gratis een .nl, .com, .net, .org of .info domeinnaam naar keuze (mits deze domeinnaam nog vrij is). Andere domeinnamen zijn ook mogelijk, met een interessante korting. Kijk op de "Domeinnaam" pagina voor alle mogelijke domeinnamen.
yes yes yes yes yes yes
E-mail accounts ? E-mail accounts
Het aantal e-mail adressen verschilt per pakket. Ieder e-mail adres heeft een eigen inbox en eigen inloggegevens. Daarnaast kunnen er een onbeperkt aantal e-mail forwarders en auto-responders ingesteld worden. Alle e-mail inboxen worden beschermd door een SpamAssassin™ anti-spam filter.
1 1 2 5 10
Subdomeinen ? Subdomeinen
Een subdomeinnaam is zoals de naam al doet vermoeden een onderdeel van de domeinnaam zelf. Dit is het beste te illustreren aan de hand van een voorbeeld. Als uw domeinnaam "mijnbedrijf.nl" is, dan is "administratie.mijnbedrijf.nl" een subdomein.
2 n.v.t. 10
Dagelijkse backup ? Dagelijkse backup
Uw bestanden, databases en mailboxen worden dagelijks gebackupped naar een externe server. Uw gegevens kunnen zodoende altijd hersteld kunnen worden, in het onfortuinelijke geval er iets met de server mocht gebeuren, of wanneer er iets fout gaat met uw bestanden.
yes yes yes yes yes yes
Prijzen ? Prijzen
  Park Mail only Small Medium Large XLarge
per jaar excl. BTW € 27,50 € 40,- € 55,- € 110,- € 165,- € 220,-
per jaar incl. BTW € 33,28 € 48,40 € 66,55 € 133,19 € 199,65 € 266,20
*
€ 27,50 € 40,- € 55,- € 110,- € 165,- € 220,-

* Alle genoemde prijzen zijn per jaar en exclusief BTW tenzij anders vermeld.

"Flexibel en betrouwbaar online"